torstai 7. elokuuta 2014

Mikä kesä!

Tänä kesänä ei saatu yhtäkään juttua To Do-listalta tehtyä :D Mutta ehkäpä tilalla on monta muuta muistoa...




Maanantaikisoissa

Tänään on ollut kehno olo melkein koko päivän. Mielenharmitus suuri ja musta. Itkukin kaivellut kurkkua. Helteitäkö syyttäisi vai matalaa hemoglobiinia. Vaiko kenties ihan vaan huonoa asennetta.
Tiedä häntä. Päivä kääntyi viimeisellä parempaan kun kaksi tuntia makoilin terassin sohvalla muun perheen pelatessa kesäpelejä kyläkoulun kentällä.
Hiljaisuuden rikkoi ainoastaan sirkkojen siritys. Ilman viilennyttyä parilla asteella ja leppeän kesätuulen puhallellessa olo oli jopa siedettävä. Kruununa kaksi pientä kissapoikaa kainalossa <3
Kaksi tuntia..yksin. Se on tänä kesänä ollut aika harvinaista...



Jos ei nurkkalautoja saatu paikalleen, eikä sokkelia pinnoitettua, kiveyksestä puhumattakaan. Järjestettiin sitten mm. pienet paalikinkerit, joita sopii muistella vielä vuosienkin päästä. Sadankolmenkymmenen aikuisen ja kuudenkymmenen lapsen voimin yhdestä kesäpäivästä voi tehdä ikimuistoisen :)
Tässä vain muutama hajakuva..itsellä ei aika riittänyt kuvailuun tälläkertaa.


Se on kuulkaa sauna......


Rosvopaistit!

Kuva: Tero Ervelius

Pienempiä muistoja kertyy sitten pienemmistä hetkistä. Uitu on. Paljon. Kuuma on ollut. Etupäässä helteistä on nautittu, tukalasta olosta huolimatta. Jätskiä on syöty ja kavereiden mökeillä lorvittu. Paalattu heinää pieniin paaleihin nostalgisesti Welgerillä :D
Työrupeama on päätetty. Lasten isomummo täytti 100-vuotta ja me saimme kuudennen kummilapsen.




Ja entäpä ne kaksi karvaista pientä olentoa, jotka meille muuttivat heinäkuun puolivälissä. Simo ja Sepe. Ihanat kissapojat.





Koulu alkaa maanantaina. Vaikka jatkuuhan se kesä vielä kouunalkujen jälkeenkin. Niin äiti ainakin aina sanoi :)

Simo <3

Sepe <3

Nautitaan viimeisistä helteistä. Etsikää Googlesta Jussi & The Boysin "Sampomies". Se on hyvänmielen biisi :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti