perjantai 1. kesäkuuta 2012

Dynamiittia

Tontilta on poksuteltu kalliota pois. Meidän Isimiehellä taitaa tutista kädet vieläkin ;) Ainakin tuo valittelee et on sen tuntunen olo et jottain on tehty. Poraskohan se vajaa 80 reikää? Dynamiittipappa loput, yhteensä 102 reikää :)
Piharakennuksen ja talon paikkaa on pyöritelty eestaas ja nyt ne alkas olla jokseenkin kohillaan..
Linjapukit on paikallaan ja nyt pihaakin on ihan pikkuisen helpompi hahmottaa. Ens viikolla kaivuri myllää pintamaita pois.
Talon pohjapiirrustukseen on tullut vielä pieniä muutoksia ja alamme hiljalleen olla aika tyytyväisiä :) Muutama juttu vielä mietinnän alla. Julkisivukuvat työn alla.


Viime maanantain näytössä oli käyny kaksi perhettä josta toiset olivat olleet kovin kiinnostuneita, muttei oma asunto ollut vielä edes myynnissä..odotellaan siis edelleen sitä oikeaa :)
Ens viikon maanantaina tai tiistaina seuraava näyttö.

Koska viikolla kävi harvinaisen selväksi, ettei samaan pihapiiriin mahduta, kävimme eilen katsomassa suunnitelma B:tä.  Vuokrasopimus kirjoitettu 1.9. alkaen ja meidän käytössä niin kauan ku tarttee. Tämä toki roimasti kalliimpi vaihtoehto kuin mummolan "vanha talo" mutta ehkä parempi sitten näin..
Omakotitalo Rantasalmen keskustassa, kahdessa tasossa. Oma piha, oma rauha. Matkaa tontille tulee se 15 km. Kauppaan oisko pari kilsaa.
Muuttopäivää nyt ei tokikaan vielä tiedetä, enkä sitä jaksa edes miettiä. Katotaa sit lähempänä. Jokatapauksessa tyytyväinen, nyt ei tarvii enää mietii ja pohtii. Edes jotain valmiina :)


Oltu siis koko viikko mummoloissa. Eilen illalla ajeltiin kotiin ja taas vois sanoa et ilta-aikaan ajelu ei oo ihan se paras mutta kotiin päästiin ja lapset nukahti unilleen takas vaivattomasti. Paitsi Vieno keikkui myöhempään.
Lapset nauttii kyllä niiin kovasti kun on mukavaa touhua ja tekemistä. Tällä kertaa parasta tuntui olleen Papukan kanssa katiskalla käyminen ja Mummun kanssa kompostipaskan levitys :D
Peltotöihinkin vielä ehtivät molemmat, nippanappa. Ja tyytyväisiä olivat.



Fiona
Mummun puhtaat matot.

Kyllä Mummulassa on mukavaa :)
Viikonlopuksi ei oo ihmeitä ohjelmassa. Juhliin ei tänä vuonna tarvitse lähteä. Kurjaa säätä luvannu :(
Tehdään mitä huvittaa :) Ainaki leivotaan raparperipiirakkaa :P slurps!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti