lauantai 18. toukokuuta 2013

Kasvimaa ja Cheek

Tehtiin lasten kanssa pieni kasvimaa. Muistin kyllä heti kun oltiin saatu siemenet maahan, että turvetta olisi pitänyt sekoittaa mullan joukkoon. Olis kestänyt maa kuohkeampana..mutta näillä mennään nyt ja onnellisia ollaan jos saadaan edes jotain tuloksia :)
Sampon piti jättää perunalle pieni tila kasvimaan viereen..hmm..no se on nyt todella pieni. Laitetaan mikä mahtuu ja tehdään taas ensivuonna toisellaviisiin.
Tekemällähän sitä oppii, eiks nii?


Komeasti poltin selänkin kun maata pari tuntia kuopsuttelin. Ei sitten tullu mieleen tuo aurinkorasva..
Suunnitelmia viikonlopulle oli kovasti. Joskin ne karahtivat jälleen komeasti kiville lasten tullessa räkäyskäkuumetautiin. Kaikki kolme. Toivotaan nyt pikaista paranemista, tiistaina oltais menossa isompien lasten kanssa katsomaan Pelle Hermannia Varkauden teatteriin. Olis niin kiva päästä sinne.


Itse olin eilenillalla Savonlinnassa. Cheekillä oli keikka Häppärissä. Sehän oli loppuunmyyty jo siinä vaiheessa kun itse tämän asian tavoitin. No sitten vähän semmosen sisäpiiritiedon varassa päätettiin lähteä siskon kanssa kuitenkin paikkaan Colo..eh, aikamoisen nuorta porukkaa ja musiikki sen mukaista :D Uskaltaisin väittää, että olin vanhin ;)

Öhöm..rusketusraidat..vessan valo hieman vääristää. Yläselkä on kirkuvanpunainen. Auts :(

Menihän tuo ilta mukavasti siinä katsellessa ja ihmetellessä ihmisiä :) Ja tulihan se Cheekkikin sinne viimesellä. Esiintymään hän ei enää ryhtynyt ja näytti/vaikutti muutenkin todella väsyneeltä, mutta kuva saatiin (tosin vaan kännykällä kun kamera unohtui kotiin :O) ja nimmarit myös, heh :)
Onni oli argumenteista todella vaikuttunut ja hieman jäi itseä harmittamaan etten pyytänyt nimmaria Onnille..


Kovasti jäi kuitenkin korpeamaan, että itse keikka jäi näkemättä/kokematta. Kai asian yli olis nyt vaan jotenkin päästävä. Ja ehkäpä järjestettävä itselle mahdollisuus siihen myöhemmin. Mutta tän illan ryven vielä näissä pohjamudissa ja syön ehkä ihan jätskin sen kunniaks.

Nii ja on se aika Kuuma. Ei vaan voi mitään :P :D ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti