keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kulissit kuosissa

Tai kodin kaaos - pään kaaos - koko elämän kaaos :)
Lukeudun niihin, joilla kestää paremmin pää kasassa kun koti on jotenkuten siedettävässä kunnossa. Eli tavarat paikoillaan.


Olen jo oppinut, että hyvää ja energistä kautta seuraa pohjamudissa pyörähtäminen. Sitten tulee se huono päivä. Mikään ei onnistu ja kaikki tahmoo..astiat kasaantuvat tiskipöydälle, ruuanrippeet jäävät lautasille. Tavarat hujanhajan ja pyykkiä niin paljon, ettei koria enää edes tiedä olevan. Eteisessä hiekkaa niin, että huomaa kävelevänsä varpaat kippurassa kun inhottaa se hiekan määrä :) jne jne...



Ja kaikkihan me tiedämme miten huonona päivänä aika matelee tuskastuttavan hitaasti eteenpäin.
Njaah..sluibaillaan parhaamme mukaan ja olemme itsellemme armollisia. Mataan auringossa ja luetaan Aku Ankkoja, uitetaan nukkeja vadissa ja ollaan niin tyytyväisiä kun ei olla kunnollisissa töissä (Onnin sanoin) :D


Jossain vaiheessa päivää sitä ottaa itseään taas niskasta kiinni ja pesee pyykit, täyttää tiskikoneen, siivoaa keittön, raivaa olohuoneen lattian ja imuroi kriittisimmät kohdat. Ja elämä hymyilee taas. Kulissit on kuosissa :)))))

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin tutulle :) Täytyy olla jollain tapaa vähän vinksahtanut, että tästä kotiäitiydestä nauttii suunnattomasti ;) Jatkuvaa siivoamista ja järjestelyä, onneksi oman työn tuloksen kuitenkin näkee heti eikä kukaan naputa mitään, kun yksinään viuhtoo pitkin kämppää!!

    VastaaPoista