keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Iltatorilla

Samiksissa lähdettiin kylillä käymään :)


Kröhöm...hetken hairahduin ajattelemaan, että tilaisuus olisi ollut suurempikin :) Mutta juu, pari paikallista yrittäjää tuotteineen oli paikalla. Ja paloauto. Ja haitarimusiikkia.
Mutta eihän siihen lapsille enempää tarviakkaan :)
Riittää kun tavataan yhdet tutut ja ostetaan viis pitkää lakua. Ja sit mennään keinumaan Seuralan pihaan. Ja siis hei illalla!! Kuinka siistii ;)



Muistaakohan ne isona miten hienoo niistä oli käydä kirkonkylällä keinumassa..?



Kaupan kautta kotiin. Huomiseksi odotetaan vieraita :)
Isimies on keikkunut koko päivän henkilönostimen korissa. Tuskahommaa tuo maalaaminen, mutta nyt onneks pahimmat paikat alkaa olla done. Jospa minäkin huomenna jo pääsisin sudin varteen kun päästään hieman inhimillisempiin korkeuksiin.



Lupasin kyllä lapsille, että mennään aamusta vattuja keräämään. Me on käyty muutama rasia keräämässä aina kertareissulla. Sen minkä lapset viihtyy. Ja viihtyyhän ne. Ne ei edes osaa vielä pelätä niitä karhuja. Ja mie pien heitä mukana just siks ku ne pitää nii hirveetä meteliä ;D


Olin muuten jo sinne torille lähtiessä ajatellu, et ostan tuota kuvissa näkyvää Sipulisalsaa jos sitä löytyy. No löytyihän sitä mutta kotiin tullessa pussista löytykin tyrnihillo :S Höh..salsa on hyvää, hillo ei niinkään.
Menköön nyt rahkan kaverina iltapalalla..
Mukava reissu tyrnihillopettymyksestä huolimatta ;)

2 kommenttia:

  1. Hei huikeet kengät isommalla neidillä!

    Mä en osannu karhuja pelätä, mutta mun isoimmalla M:llä oli seissy metsäpeura vieressä kun oli yksin marjassa, ja perheen mummi sai yökötysoksetuspunkin vattupuskassa.

    Niin, ja onneksi lapset eivät tiedä mitä odottaa mm. tapahtumilta, niin muistotkin pysyvät mukavina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huikeet kengät on H&M:ltä ja erittäin mieluisat ;)
      Juu, enemmän kai noissa punkeissa oliskin pelkäämistä :)Hyi.

      Poista