perjantai 11. lokakuuta 2013

Postilla

Omaa aikaa, tarvitseeko sitä?




Ollaan huomenna menossa Sampon kanssa ihan kahden iltamenoihin ja lapset on buukattu Mummulaan. Kovasti on käyty keskustelua miksi meillä menee niiiiiiin kauan, että täytyy jäädä ihan yöksi :) Ja mehän tullaan sit kans sinne yöksi..Lapset on ollu hirvittävän vähän missään hoidossa ja siksi se toki tuntuu heistä kummalle. Suorastaan käsittämättömälle, eikö isi tai äiti tosiaan tule nukuttamaan :)




"Onhan teillä jatkuvasti niitä omia menoja,työreissuja" tuumas Onni. Vastasin, ettei mulla kyllä ole. "Nii mut kävithän sie siel postillakii sillo yks ilta. Onhan siinä sulle omia menoja." :)))))




Juuri sen verran tarvitsenkin sitä omaa aikaa, käyn postilla kilsan päässä ehkä kerran viikossa. Ja jos oikein itsekäs olen ni nappaan mukaan kameran ja viivyn noin vartin kauemmin kuin normaalisti ;)




Mutta ehkä siltikin on ihan hyvä käydä joskus vähän tuulettumassa muuallakin kuin siellä postilla ;)

2 kommenttia:

  1. Aina yhtä ihana Onni <3

    Nurmi vihertää jo isosti. Siitä voin todeta, ettei olla käyty teillä ihan iäisyyteen :( eikä näytä lupaavalle nytkään. Yöt ei suju, kakat ei kulje. Kotona helpompi olla. Oma henkireikä Annelin kirppu :D Mut kyl se postikin ihan jees on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, kunhan pikkuihmisellä elämä helpottaa ni sitten taas :)

      Poista