tiistai 12. marraskuuta 2013

Väriä

Voi saasta miten on mustaa ja pimmeetä ja ja ja. Mut ei nyt valiteta. Laitetaan vähän väriä kuvien muodossa :)



Onnia on helppo miellyttää, tuo kauppareissulta tuliaiseksi yhden erikoisen hedelmän, jota hän sitten tutkii ja maistelee innokkaasti. Eikä aina tarvitse olla niin erikoinenkaan. Kunhan sille saa tehdä mitä haluaa, esim puristaa appelsiinista mehua :)
Papaija ei kyllä ollut kummoisen makuinen. Viihdearvo olikin lähinnä ulkonäössä. Toinen puolikas köllötti useamman päivän lautasella kun en sitä poiskaan raaskinut heittää. Kaunis.





Hedelmien lisäksi väriä on tullut puikoilta. Sukkatehdas käynnistyikin yli odotusten ja tulosta on tullut :) Ah, niin palkitsevaa! Ja voi miten mukava niitä on antaa toisille <3 Ihan parasta.
Kauppojen hyllyt on pullollaan mitä erikoisempia lankoja..ja nälkä kasvaa syödessä.
Nyt jatketaan hieman hillitymmän värisellä langalla, kaikilla kun ei ole pokkaa käyttää sateenkaaren värisiä sukkia ;)


Neulominen on ollut varsin terapeuttista. Tämä hullu pimeys, sade ja ytimiin tunkeutuva viima on saanut mielen matalaksi :(
Neuvolan tädin neuvoa noudattaen virittelin sisälle ensimmäiset "jouluvalot".
Etsin ja löysin joulublogin. Siitä voimaantuneena siivosin tänään kunnolla, pesin monta koneellista pyykkiä ja poltin paljon kynttilöitä. Päivän mittaan hivutin joulun tunnelmaa mieleeni päättäväisesti. Mietiskelin hieman leivonnaisia ja ruokia. Koristeluja ja muita mukavia pikku puuhia.
Päätin tehdä jotain mukavaa joka päivä.
Ja oikeasti. Mulla on kovasti paljon parempi mieli nyt. En anna tuon pimeyden viedä mennessään.


Illalla saatiin vielä paikalleen yksi taulu, oskarin oksa, iso kuulamppu Saimin huoneeseen, vessapaperitelineet ja käsisuihkut molempiin vessoihin. Leikkelin portaissa olleen kamalan pahvinreuhkan pienemmäksi ja kiinnitin siististi portiksi. Saa nyt luvan kelvata siihen saakka kunnes saadaan koko porras valmiiksi.


Lisää näitä parempia päiviä kiitos :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti