tiistai 26. marraskuuta 2013

Voi jehna.

Voi kun on menny surkeeks tämäkin harrastus. Varsin ristiriitaiset fiilikset..ollut niin mieluista hommaa ja mukava tänne tarinoida. Sit hiipuu hiipuu. Tuntuu, ettei ole mitään kirjotettavaa ja sit jos oliskin, ni kameraan ei ole kyllä tullu tartuttua viimeaikoina ja kuka nyt kuvatonta viitsii lukea! Että viimeistään siihen tuntuu tyssäävän. Ja ei, mua ei todellakaan haittaa tää valottomuus :D ei ole minun vaatimustaso kuvien laadun suhteen vielä sillä tasolla :)


Lokakuu ja marraskuu on pimeydellään syöny mut. HAM! Mutta hei, mä ostin uudet legginsit. Jäätävän rumat, galaksikuosilla. Lasten mielestä ne jopa hohtaa..ei kai sentään :)
Ompahan vaihtelua niille kirjaville kukkapöksyille.
Ei sillä, ostin muutaman hieman asiallisemmankin vaatteen. Niin ja sukkia. Ja kengät. Tuuletimma päätä kaverin kanssa Kuopiossa Cheekin ja Jenni Vartiaisen avulla. Jälkimmäinen oli livenä aivan mahtava. Pääsi yllättämään kun en ole aiemmin häntä niin noteerannut. Vau.
Ah, nukuin hotellin pehmeissä lakanoissa kuin murmeli :)
Reissu oli tarpeen.



Galaksipöksyistä ei harmi kyllä ole kuvaa, mutta niistä sujuvasti hiuksiin..Pukkaako se ikäkriisiä vai mikä se mieltä sekottaa. Oma tyyli aika hakusessa, ei oikein tiedä millaisia vaatteita tahtois (paitsi em. legginsit) ja hiuksiinkin uhkailin violettia irokeesia. Sampo sanoi, että tukkaan ei kosketa, eikä ainakaan mennä ite leikkelemään. Seuraavana iltana se oli jossain reissussa. Leikkasin Fiskarsin taloussaksilla ihan karskisti polkan, nips naps vaan. Kai sitä vois jossain käydä vähän siistimässä :)
Sovitin myös uusia silmälaseja. En vielä tohtinut vaihtamaan. Kyllä ne oli niin saatanan rumia. Jätetään hautumaan..

Ei siis enää tuota ponnaria päälaella..

Pari ikean pahvilaatikkoa on tänään muuttanut muotoaan. Tyttöjen kanssa saatiin niistä työpöytä, baarijakkara, kirjahylly ja vuodesohva. Hyvä me ;) Niin ja lintulaudalla vieraili harmaapäätikkarouva. Hienoa.
Joulu on ihan kohta.


5 kommenttia:

  1. Nyt äkkiä kuva tänne galaksihousuista ja polkkatukasta :). Pus. -M-

    VastaaPoista
  2. Munkin mielestä silmälasit on saatanan rumia �� -h

    VastaaPoista
  3. Hei M, ne galaksihousut on aivan jäätävät :D :D Suorastaan epätodelliset :D Joten kannatan ehdottomasti laittamaan kuvan tänne teidänkin iloksi! Tosin epäilen, ettei ne kuvassa pääse oikein oikeuksiinsa..

    Voihan cheek, hotelliyö ja murmeli -- tosin jare ei tietty samassa huoneessa ;). Katkerana täällä. Oma jareni loppuis aikalailla just nyt. Olisin vajaat 5 varttia istunut ja tuijottanut ja imenyt sitä mahtavuutta itseeni. Sitten käppäillyt hotelliin ja nukkunut juurikin kuin se murmeli. Ja sitten vielä HAM aamupala. Mutta kuinkas kävikään..
    Istun räjähteneen näköisenä kotikoneella, riutuneena kipeän lapsen hoidosta. Jeah, hyvin pyyhkii ;D

    Tiesittekö muutes, et suurimmat mätkyt oli 1 200 000 euroa :O

    Niin ja ehdottomasti kannatan hiustenitseleikkuuta!! Joskus vaan saattaa sit vähän nolottaa mennä parturiin, kun päässyt vähän karkaamaan ;)

    VastaaPoista