sunnuntai 19. elokuuta 2012

Huokailuja..

..eikä yhtään kuvaa. Tai onhan niitä jokunen kameralla mutta piuha on toistaseks hukassa, joten niitä sit tuota tuonnempana.
Juu, aika sanaton on olotila, eikä tännekkään ole ollu inspiraatiota paljon tarinoida..
Muutto meni kai ihan hyvin ja tavaroita on saatu tosi paljon paikalleen. Paljon on vielä laatikoissakin mummolassa mutta en juurikaan osaa kaivata mitään..paitsi käsipyyhkeitä ja se piuha..Rikkaimuri mut tiedän et se on tulossa vasta myöhemmällä kyydillä :)

Talo on ihan kiva. Ainakin meillä on tilaa. Olohuoneesta pidän erityisesti, muutkin menettelee. Mutta siis enemmän kuin tyytyväinen ratkaisuun!! Pihaa perattu, aikamoinen viidakko ;)
Kylätietä ajeltu pyörällä ja autollakin tietysti. Juuri nyt tämä paikka tuntuu vain ja ainoastaan ahdistavalta, liian pieneltä ja ihan käpyseltä.. ;)
Koko revohka lähinnä ahdistaa..ja on ihan MIELETÖN ikävä niitä rakkaita jotka jäi Lappeenrantaan :`(
Ikävä on ihan fyysinen. Maha on kipee. Haluaisin vaan niin rutistaa teitä kaikkia siellä!!!

Ja lapset..ei riitä nyt sanat oikein kuvailemaan..huonomminkin kai vois olla..Onni on ihan raivopää tässä kotona. Muussa ympäristössä pärjää ihan hyvin. Ajelee mm. pyörällä mielellään. Ja eiköhän tää ole vasta ihan alkusoittoa. Sanoi mm. hajottavansa tän talon :)
Mutta toisaalta hyvä ku rektiota löytyy, Saimi taas ei juuri kysele ja hyvin vähän puhuukin naapureista ja kavereista. Sitten kyllä kun kysyy, mutta jotenkin tuntuu että se koittaa vaan sulkea kaiken ikävän pois mielestä..en tiedä. Oma paha olo jää tietysti aikapaljon taka-alalle nyt..itku irtoaa tutuista asioista jotka tuo mieleen mukavia muistoja. Kuten esim. Jukka-Poika..
Sattuu, jos oisin yksin huutaisin varmaan suoraa huutoa, makaisin kasana lattialla. Mutta onneksi en ole yksin. Sitä jaksaa kun on pakko jaksaa ja selviää kun on pakko sevitä. On hetkiä jolloin tahtoisin entisen heti takaisin, on myös pieniä hetkiä jolloin tämä kaikki tuntuu oikealta. Mutta ne on kyllä todella harvassa.

Viljaa puitu, puita höylätty (picasa-kansiossa uusia kuvia), tontilla tasoteltu, perustustarvikkeet tullu..
Seuraavien päivien ohjelmassa puintia, perustuksien tekemistä, marjankeruuta, pihan kitkemistä, leikkimökin siivousta, siinä sivussa epätoivoista yritystä päästä jonkunlaiseen elämänrytmiin kiinni.
Kovin tiuhaan tänne tuskin nyt seuraavina päivinä tulee kirjoteltua, ainakaan jos näillä fiiliksillä jatketaan..

Jatkan iltaa nyt näissä jokseenkin surkeissa fiiliksissä ja otan jotai syötävää et kestän hengissä.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä teille kaikille! Alku on varmasti hankalaa, mut tuutte takuulla nauttimaan maaseudun rauhasta väliaikais- ja uudessa kodissa. Ainahan vanhoja rakkaita pääsee moikkaamaan :)

    VastaaPoista