perjantai 10. elokuuta 2012

Talveen..

..on varauduttu hyvissäajoin :)
Päätin jo viime talvena, että ostan Kappahlin toppahaalarit molemmille heti kun ne tulee. Onnilla oli viime vuonna punainen vastaava, joka oli aivan mielettömän hyvä! Ei mitään valittamista. Se on ihan ku uus! Eli kestää kulutusta, on lämmin, ei hiosta. Kunnolliset leveät kankälenksut (+ varasellaiset). Monesti näytti päällepäin aivan likomärältä muttei kertaakaan viimetalvena ollu LÄPImärkä. Päiväkodissakin piti monesti sanoa etteivät pue kurahousuja, koska se ei OIKEASTI laske läpi.
79,90 ilman etukuponkeja ku en jaksanu niitä jäädä vahtaamaan..mut ei kirpassu pätkääkään näpytellä tunnuslukua koneeseen.






Netistä katoin tota kirjavaa haalaria, et ompa aivan järkyttävä kuosi! Sit paikanpäällä se miellyttikin silmää kovasti ja hetken harkitsin et otan semmosen Onnillekkin. Päädyin sitten kuitenkin kysymään häneltä itseltään kuvaviestin muodossa kumman haluaa. Vastaus oli varma sininen. :)
Hänelle siis sininen ja Sapelle räyheä kasarikuosi :)))
Olen niiiiiiin tyytyväinen!

1 kommentti:

  1. Huokaus..
    Pönttö, mulla olis ollu kuponki joutavana! Eikö tää sama homma käyty viime vuonnakin?? Ostit ilman kuponkia ja sit mie ostin kupongilla ja sie palautit.
    Voi taivaan vallat jos Onnille olisit ostanut tuon kirjavan :O Johan sitä olis kiusattu koko talvi! Enkä nyt tuosta Saimin asustakaan ole varma..on se aika karsee kyllä :O

    VastaaPoista