sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sairastuvalta päivää

Ohjelmassa oksennustautia (Vieno), kuumetta (Onni) ja mahtavaa päänsärkyä (Liisa). Lopuilla toistaiseksi vain yleistä väsymystä ja siitä johtuvaa ärtymystä ;)



Kotia vuorattu vahinkoja varten. Pelkkää lötköilyä ja television tuijottelua tiedossa (oksennuspyykin pesemisen ym. ohessa). Nuo hassut lapset tuntuisivat suorastaan nauttivan kun lattialle on levitelty peittoa ja tyynyä, eikä ole mihinkään kiire ;)




Ja juu, sopii mullekkin. Sampo meni raksalle. Loppujen ilmastointiputkien eristys, piharakennuksen sähköjen vetoa, siivousta nyt ainakin.
Sisko lupasi käydä kaupassa :) Suklaa on loppu. Ja ehkäpä tarvitaan muutama vaippa ja gefilusmehua tms ;)



Raksalla on muuten menny hienosti mutta kattopaneelit ei nyt ihan vastannu odotuksia. Kodinhoitohuone ja takkahuone + wc, vaatehuone on laitettu ja siellä saavat ollakkin, muualle hankitaan jotain muuta tilalle. Paneleiden päätypontti on ihan keltainen ja sattuu välillä aika ikävästi silmään. On kuulemma kyseisen paneelin ominaisuus. Omaan silmään näyttää virheeltä. Ilmeisesti loppujen pakettien palautus nyt onnistuu ja uusi vastaava on jo katsottu. Kyllä se siitä!
Nyt taidan pötkähtää tuonne lattialle pienten potilaiden viereen <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti