tiistai 5. maaliskuuta 2013

Aktiivinen

Nyt ku ollaan taas terveenä ni olisin kokoajan johonkin menossa. Mistä tätä virtaa nyt riittää? Auringostako...
Tiedä häntä, mutta eilen olin niinkin reipas, että ajelin Kuopion Ikeaan lasten kanssa katsastamaan vaatekaappiasioita ja sata muuta juttua ;)
Syötiin lounas kotona ja sitten autoon. Ajelin koko tuon noin sata kilsaa täysin rentoutuneessa mielentilassa. Takapenkillä kaksi nukkui ja yksi luki aku ankkaa. Sula tie ja aurinko paistoi :D Saan tuosta tunteesta kiinni vieläkin. Ihan mahtavaa!


Perillä sitten heti kärkeen pehmikset. Voi kuinka nuo kaksi vahnempaa nautti siellä juoksennella, katsella ja ihmetellä. Ilman kahvitaukoja koko setti läpi ja sit hod dogit napaan. Oli meillä vähän evästä repussa et ei ne nälässä ollu ;)
Lähtiessä harjoteltiin omat nimet ja äitin nimi, taskuun pantiin äitin puhelinnumero ja molemmat oli ihan otettuja tästä varotoimenpiteestä.

Kotiin tuli kaksi erittäin onnellista ja yksi hieman nihkee (Vieno), joskin urhea matkalainen. Unohtamatta ihan sika ylpeetä äitiä. Noin hienosti meni meijän reissu. Mua ei ees väsyttäny :D

Mutta sitten illalla huomasin unohtaneeni muistiinpanovihkoni sinne ikeaan :( Kaikki miun listat mitä piti tarkastaa ja asiaankuuluvat huomiot kyseisistä tavaroista ;) Pohdintoja puolikkailla lauseilla ja uusia ideoita. Plus ne vaatekaappiasiat. Kyllä mua harmitti! Hyvä ettei itku päässy..nyt ei enää niinkään, lähinnä huvittaa ajatus et joku on sen löytäny :D


Tänään oltiin aamulla neuvolassa. Vieno on pitkä tyttö <3
Iltapäivällä kävin lasten kanssa luistelemassa. Saimin motivaatio (lue tyllihame) unohtui kotiin mutta Onni oli taas niin reipas! Siihen päälle sauna ja lämmin kylpy. Kaikki kolme nukahti nätisti :)

Sampo on siellä Ikeassa..silläkin tuntuu olevan virtaa kun jaksaa työreissulla ajaa vielä mutkan kautta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti