keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Jännittämistä

Halkean jännityksestä. Mua oikeesti todella paljon jännittää koko ajan :)
Ajattelin ensin et ahistaa ;) vaan ei, se onkin jännitystä. Muuttojännitystä. Olen käyny kotiraksalla viimeks lauantaina ja tiedän että siellä on saatu katot ja pääosin kattolistatkin jo paikalleen. Lattiaa olis myös.
Posti on tuonu joka päivä jonkun paketin :) Palohälyttimet, väliovien kahvat, kaiuttimet...oon jo ihan hyvä tuttu sen posti paten kaa.

Uusi automatto pääsi jo käyttöön.

En oikeasti muista milloin olis jännittänyt näin kovasti :D joskus kouluaikoina...?
En pääse tästä nyt yli ja silti yhtä hymyä vaan :D


:)

Muuttotarkastus sovittu ja pakkaaminen/siivoaminen alkaa heti kun lasten synttärit viikonloppuna on saatu juhlittua.
Kuumeisesti oon mietiskellyt pakkaamis- ja muuttostrategiaa. Näin jo mielikuvissani tilanteen jossa kannan uuteen, siivottuun kotiin vähänkerrassaan tavaraa ja laitan sitämukaa paikalleen..tiedättekö, sellainen siisti muutto ;) Haa! Tästä luovuin jo kun aikataulu tiukentui radikaalisti. Nyt vaan revin itsestäni irti niin paljon ku ikinä irtoo ja mätän kamat kasaan ja silkalla raivolla siivoon kaksi ihan kohtuullisen kokosta kämppää ;)

Maaliskuussa on synttärisuma :)

Ikkunanpesu on se joka ottaa kaikist kovimmille :S Mun molemmat luottohenkilöt tässä asiassa on pois pelistä..toinen on just synnyttäny ja toinen ihan viimesillään. Mut ihanaa et niil on noin mahtavat syyt <3

Piilo. Näitä on paljon siivottavana..

Hmm..Sampo on ollu alkuviikon reissussa. Me on lasten kanssa pesty kakstoista!! koneellista pyykkiä. Kaikkien kaapit on nyt täynnä :) Käyty hiihtämässä, kerhossa, ruokakaupassa, kolattu lunta, siivottu, leikitty, leivottu... Vieno on oppinut seisomaan ilman tukea ja kävelemään kärrin kanssa ulkonakin.
Kun isimies illalla tulee kotiin, me halitaan ja pusitaan sitä ja kerrotaan kuinka paljon rakastetaan <3

2 kommenttia:

  1. Ei jännitystä voi aina tunnistaa jännitykseksi :). Ja nythän minuu alkoi innostusjännittämään siun puolesta :). Halaus kaikille -M-

    VastaaPoista
  2. Ihanaa oli eilen käydä teidän jo niin valmiin näköisellä kodilla <3 vaikka kyllähän siinä tosiaan sitä raivoa tarvitaan ennen kuin loput hommat ja muutto tehty ;)ja kyllä, edelleen kuumeisesti mietin kuinka voisin hommaan osallistua.. vielä minä sen keksin :D Ja ainahan sinä voit vauva sylissä nuuhkutella ja minä tehdä hommia :D isompi neiti oli eilen niiin fiiliksissä raksahommissa, et hänen siellä viihtymisestä ei ole ongelmaa!
    Mutta ehkä tulemme joku päivä sit ja pyyhin ne hyllyt kuitenkin.. kunhan ne ikean loputkin kaapit tulee.. enhän mää kuitenkaan invalidi ole eli ei kun hommiin vaan :D :D

    VastaaPoista