torstai 7. maaliskuuta 2013

Lattia-ahdistus

Kurkistin pahvien alle keittiön lattiaa..oi miksi se ei voinut olla "just niin hyvä kun ajattelinkin, täydellinen!"
En jaksais enää yhtään.


Viisteet on tosi vaaleat. Tuo jäi huomioimatta lattiaa tilatessa, eihän viisteen väri kunnolla yhdestä palasesta hahmottunut. Eikä tullu vaan mieleen et se vois olla niin erivärinen kun muu lattia..
Periaatteessa sen vois vielä vaihtaa. Vain keittiö laitettu..Mutta, kun ei vaan enää jaksais.
Ja kai siihen tottuu..mut entäs jos ei..
Viikonloppuna meen, otan noi pahvit pois ja tuijotan sitä uusin silmin. Ja toivon että se näyttää hyvälle.

Rypeäkseni vielä hetken tässä negatiivisessa olotilassani ni voisin muistella et aluksi olin ehdoton noiden viisteiden suhteen;niitä ei tule. Ja kuinka monesti olen projektin aikana todennut; pitäydy siinä ensimmäisessä visiossa. Ei siitä sen enempää.

Loppukevennys:
Siskon luona tänään ruokapöydässä, Vienolta tippui maitomuki lattialle. Sisareni sitä siinä kontillaan luuttusi ja totesi, että hänhän voisi nyt olla vähän niinkuin tuhkimo.
Saimi hetken katsoi ja sanoi sitten "Siis..Tuhkimo on kyllä sininen..siis ihan kokonaan..ja sillä on kyllä hame."
Jep, sisar palautettiin maanpinnalle :D

1 kommentti:

  1. Voi tuota lattiaa :( surkujen surku! Hmm.. Tuosta pienestä kuvasta näyttää aika raidalliselle, mutta asettuuko ja häviääkö silmään sit kun isompi alue?! Eli tosiaan pahvit vaan pois ja tsiigaamaan uusin silmin isolla alalla! Äkkiseltään tuntuis, että isossa alueessa ei pistä noin paljon silmään..

    Ja tuo Saimin kommentti, buahahaa :D
    Tämä Tuhkimo eilen laittoikin viestin ja sain niiin makoisat naurut :D Hetkeksi pääsi unohtumaan antibiootti maitohappobakteeri ongelmakin :D Hyvä Saimi!!!

    VastaaPoista