keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Multaa ja uusia housuja

Siirtyy se multa muullakin kuin Åkella. Maansiirtokärrillisestä katosi tänään puolet. Ihan lapiopelissä.
Onnikin epäili, ettei tuossa ole äiti mitään järkeä. Hän voisi kyllä hakea Avantin hallista ja ajaakkin sitä jos äiti ei osaa.


En hetkeäkään epäile, etteikö hän sitä osaisi paremmin käsitellä kun minä :) Mutta jätettiin nyt kuitenkin kokeilematta.
Piha on koneita väärällään ja minä lapioin. Tähäkin on syynsä. a) mies on reissussa b) en periaatteesta ole opetellut koneiden käyttöä uudelleen c) Onni sanoi toissapäivänä; Äiti, sulla on tollanen hyytelöpylly.
Niin. Ei lisättävää.


Muutenkin taas joku energiapiikki..Ikeaan meinasin tänään iltapäivällä vielä polkasta verhoja ostamaan mutta äiti arveli, ettei ehkä kannata ;)
No, jätin senkin sit väliin. Saapi sisko tuoda verhot kun on kerran lauantaina menossa. Pää pursuu taas ideoita ja muutenkin olis kaikkee pientä mitä pitäis hankkia. Joten ehkäpä Ikean reissu on lähitulevaisuudessa heitettävä. Mutta jospa mä meenkin ihan yksin..hahaa, varmaan niin. Kyllä seurassa matka taittuu rattoisammin ;)


Kuvissa olevat housut on eiliseltä reissulta. Ilahduttava löytö Kappahlin lastenosastolta.

2 kommenttia:

  1. Onni on mies talossa :D kyllä mää voin ajaa, jos et osaa :D ja oikeassa varmasti olikin. Avantillahan on aivan karsee ajaa. Karmee nykijä. ja mitä löllöpyllyyn tulee niin lapiointihomma mitä parasta siihen. Itsellänihän odottaa valkohomejuusto jääkaapissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan rehellinen ollakseni en ole muistaakseni ikinä edes käynnistänyt koko vehjettä.. :D

      Poista