lauantai 21. syyskuuta 2013

Tunnetta tuoreeltaan

Kirjoitin tätä äsken mielessäni tuossa sohvalla puoliunessa maatessa jo hyvän tovin. Kokoajan miettien, että kohta nousen, mutten sitten kuitenkaan. Yyberväsymyksen iskiessä ei jaksaisi edes hengittää. Onneksi nää on vaan ohimeneviä hetkiä. Mutta ihan vain hetkinäkin äärimmäisen raskaita.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Lapset, nuo verenhimoiset sakaalit vaanivat jaloissa pyörien ja vaativat oman osansa. Ja enemmän. Ei ne pahantahtoisia tai ilkeitä ole.
"Miten te ootte tommosia!" Niinhän se varmasti Sinkkonenkin neuvoo lapsilta kysymään.. ;)

Popkornia ja yksi väsynyt äiti.

Räjähtäneen rusinan näköisenä yritän luikerrella karkuun kiukuttelua, tappelua, nahinaa ja kovaa ääntä. Väistellä tuhansia kysymyksiä joihin en juuri nyt jaksaisi vastata. Evvk.

Onnin ottama kuva. Terassi on juuri sen näköinen kuin haluaisinkin :S Ja kattokaa nyt kaljatölkit ja kirves samalla pöydällä. Tämä on jotenkin ihan kamala kuva :)

Tällä kertaa päätin ratkaista kauhunkierteeni lykkäämällä lapsille kännykän ägry böötseineen käteen. Makasin hiljaa silmät kiinni sohvalla sen kuuluisan vartin ja samalla ihmettelin kuinka kännykkääkin voi hyvin pelata esimerkiksi pää alaspäin..onneks mun ei enää tartte.
Olen jo oppinut oikein odottamaan näitä mustia aukkoja koska tiedän, että ne tulee muutaman virkeän ja reippaan päivän jälkeen. En kai edelleenkään osaa säädellä voimiani ja eipä sillä ei kai sitä niin kuulu elääkkään, säästöliekillä. Aihe sopii myös useamman kaverin kanssa lähiaikoina käytyihin keskusteluihin :) Mukavaa viikonloppua! Kaikesta huolimatta :)

3 kommenttia:

  1. Nuo kuvat aivan loistavia, niin paljon kertovia!!

    Naurattaa. Ei tuo väsymyksesi vaan se meidän tämän päiväinen puhelu. En ollut lukenut ylälehmänniittyä vähään aikaan. Ville kyllä synttärikemujen jälkeen totesi, että taisi Liisa olla ihan väsynyt. Ai? En kiinnittänyt huomiota. Ajattelin, että vain turhautunut lapsiin :) Mutta samahan se oli sillon ristiäisissä, sillonkin VIlpe sano, et Liisalla silmät roikku päässä :D Tarkka silmä :)

    Mutta huvitti tosiaan lukiessani tätä, NIIIIN samat fiilikset täälläkin!! Jaksaa vain pakollisen, lapsille ruuat jne. Äsken just vilpe totes, et välipala tarjotin yläkerrassa. Mie vaan, ai no sehän on monta päivää jo ollut :D :D
    Pien sai eilen uusia makuja pakastimeen kun meni vähän turhan monta päivää bataatti-nauta-kesäkurpitsa linjalla :O

    Viikonloppu ihanuutta. Ihan vaan keskenään kotona. Niin paljon odotettu. Tosin yksi poikkeus huomenillalla, kun eno tulee. Vielä enemmän odotettu kuin tuo keskenään oleminen <3

    Onnille terveisiä, et madam selittää aina kerhopäivän jälkeen "tänään oli mioon eskaripäivä!!" :) Ja hirmuisen ylpeä siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkka mies, kai hän myös pani merkille kuinka väsymyksestä huolimatta yritin perehtyä teidän valaisinongelmaan :)

      Poista
  2. Vielä..

    Tuo Onnin ottama Saimin kuva muutes näyttää kuin olis joku vanha kuva esim meidän lapsuudenaikainen!!

    VastaaPoista