torstai 2. tammikuuta 2014

Hyvää tätä vuotta ihmiset!

Vuosi vaihtui taas. Eikä lunta kuulu vieläkään, ärf.
Meidän uuden vuoden suunnitelmat vaihtui monta kertaa. Monta peruuntumista ja lopulta ajateltiin, että ollaan vaan kotona omalla porukalla. Kuitenkin päädyttiin tuohon naapuriin ja voi kun meillä oli kaikilla mukavaa. Leppoisaa yhdessäoloa. Lapsetkin viihtyi niin mukavasti yhdessä. Ammuttiin raketteja ja syötiin ja naurettiin. Oltiin kotona ennen kymmentä, laitettiin lapset nukkumaan ja katsottiin Paha maa. Ahdistavin elokuva muuten minkä olen katsonut pitkään aikaan..Siitä jäi vähän kumma fiilis. Surullinen.
Toisaalta ajatuksia herättävä elokuva on hyvä elokuva.


Aamulla täyttelin Vienon synttärikakkuja toisten ollessa ulkona, kuuntelin Kaija Koota :) ja itkin kuin putous. Maailman pahuutta ja julmuutta. Mutta niitä enemmän itkin itkuja, jotka ovat jääneet itkemättä. Surua, joka on jäänyt muiden asioiden jalkoihin. Kaipausta ja ikävää. Elämän vääryyttä. Itkusta ei ollut tulla loppua.


En muista, että koskaan aiemmin olisi tullut tälläinen haikeus menneestä vuodesta. Ja se vaivaa vieläkin. Ehkä kaipaisin pientä itsensätutkiskeluretriittiä :)
No, sain kasaan kakut ja itsenikin ennen vieraiden tuloa. Hyvä niin. Itku helpotti mutta tuntuu, että isot itkut on vielä itkemättäkin. Ehkä minä vaan olen tällainen, suren suruni vähän jälkijunassa..


Haikeasta ja surullisesta olosta huolimatta meillä on juhlittu iloisesti ja hyvällä mielellä vuoden vaihtumisen lisäksi pikkuveljeni ja Vienon synttäreitä :)
Eilen juhlittiin tätä 2-vuotiasta pientä. Hän oli niin otettu juhlistaan ja lahjoistaan <3 Kyllä se pienikin vaan osaa ja ymmärtää :)





Toinen ei paljoa vielä juttele mutta "pinkki" kuuluu sanavarastoon. Siksipä kahvipöytään loihdittiin kaikenlaista pinkkiä tarjottavaa. Kynttilätkin puhalsi jo hienosti, ihan vähän vaan tarvitsi äidin auttaa.



Pöydästä löytyi:
- Sinihomejuustopasteijoita
- Coctail-tikkuja
- Täytekakku (omenasosetta, banaania, marabou-tuorejuusto/kermavaahtoa)
- Tiramisu-mansikka-hyydykekakku
- Taatelikakku
- Riisisuklaata
- Suklaaseen dipattuja kolapikkuleipiä
- Prinsessäkeksejä
- Suklaakarkkeja
- Viinirypäleitä



Olin tyytyväinen aikaansaannoksiini. Hyvää oli eikä mikään epäonnistunut :) Ja ihan hyvin kelpasikin. Vähän jäi kakkua ja sitä aionkin vetäistä kohta iltapalaksi ;)




Muutama sananen vielä tästä kuluvasta vuodesta.
Arki muuttuu kun äidillä alkaa työ. Valkoinen uniformu saa nyt kuitenkin vielä odottaa ja aion jatkaa kotoisasti galaksikalsareissa. Päiviin tuovat lisää haastetta kaksi perhepäivähoitolasta. Hyvällä mielellä, suurempia jännittämättä otan haasteen vastaan 7.1. alkaen :D


Blogi on muutenkin jäänyt aika hiljaiseksi viime kuukausina, ihan inspiraation puutteesta. Mietin jo, josko lopetan kokonaan. En kuitenkaan halua vielä luovuttaa, vaan toivon, että ehdin ja jaksan tänne aina välillä sepustella teille yövuoroluettavaa ;)
Toivottakaa hurjalle onnea uuteen vuoteen ja uusiin seikkailuihin! Niin minäkin teen teille :)

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvää uutta vuotta kaikille rakkaille sinne :). Onnea vielä Vienolle <3. Ihana tuo, että hän osaa ilmaista tärkeimmät asiat, kuten Pinkki :). Ja mikä mahtava hattu kuvassa. *hali* -M-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sinne suuntaan :)
      Vieno kiittää onnitteluista, hattu tuli synttärilahjaksi ja on kovin mieluinen :)

      Poista