tiistai 14. tammikuuta 2014

Uusi haalari

Tulipa vihdoin talvi ja sen myötä pakkaset. Makkaranpaistoreissulta palatessa lauantaina totesin, ettei Vieno tule pärjäämään haalareilla, jotka olin hänelle täksi talveksi ajatellut. Molemmat käytettyjä ja monet kerrat pestyjä. Menneet kuin unelma tämän rapaisen ja leudon alkutalven.
Raukalla oli sormet varpaat peppu niiiin jäässä kun tultiin sisälle! Äitille tuli kovin paha mieli ja ahdistus iso. Nyt justiinsa on saatava uusi ja lämmin haalari!
Hetken surffailua netissä. Tuloksena tuskastus ja turhautus...pakko päästä käsiksi henk.koht. ennenkuin ostaa uskaltaa.
Savonlinnaan siis. Ahdistus ja sarvi otsassa kasvoi kasvamistaan, aina hukkareissun tehtyäni. Kaipasin Lappeenrantaan hetkellisesti oikein kovasti. Kunnes Intersportista löytyi jopa useampi kuosi josta valita (3kpl)! Muhkea haalari kassiin, perään heitettiin uudet rukkasetkin (ei valinnanvaraa ;) ).


Jäin todella ihmettelemään miten ihmeessä MISSÄÄN ei ollu enää toppahaalareita..(Paitsi kappiksella, mutten nyt halunnut sitä.) Ainiin joo nehän kuuluukin nykyään ostaa jo elokuussa. Kas kun en heti muistanu :@

Reimatec Huugo

Viidentoista asteen pakkasella ainakin kestettiin hyvin lämpimänä. Kosteudenpitävyydestä ja kulutuksenkestävyydestä sitten joskus myöhemmin kun kokemusta on ehtinyt karttua.
Huppu on onnettoman pieni, yltää häthätää päälaelle. Siihen kaipaisin yhden kymmenen senttiä lisää ulottuvuutta, irrotettava karvareunuskaan ei olisi yhtään huono.
Toinen miinus: MISSÄ OVAT HEIJASTIMET??
Reiman sivuilta kun haalaria katselin, en ensin ollut tunnistaa..sävyt ei ihan täsmää :) Vaikka nämä kuvat vähän keltaisia ovatkin niin ovat silti lähempänä todellisuutta!


Kuosi on kieltämättä hyvin ajatuksiaherättävä :D Mutta pidän siitä päivä päivältä enemmän, ihan kivaa vaihtelua. Ja mikä tärkeintä, pieni rakastaa sitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti